Search:
Ethias, de eerste Concept Offices - Kalibre
12210
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-12210,edgt-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson child-child-ver-1.0.0,hudson-ver-2.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,grid_1300,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Ethias, de eerste Concept Offices

Ethias, de eerste Concept Offices

“De eerste Ethias Office Concept kantoren”

 

De eerste “Ethias Office Concept” kantoren werden gerealiseerd in Brugge en in Waver. Het was enorm spannened om het concept tot leven te zien komen en het resultaat was bijzonder geslaagd. Niet alleen de mensen bij Ethias zelf waren tevreden met het nieuwe interieurconcept, maar ook de klantentevredenheidsfactor ging goed omhoog. Na de eerste pilootkantoren werden in Woluwe, in Charleroi en in Namen nieuwe kantoren geopend. Het was meteen een grote uitdaging om het nieuwe Ethias concept te integreren in diverse type ruimtes en gebouwen. Een heel avontuur! Alle collega’s in deze Ethias kantoren zijn gelukkig met de veranderingen en hun klanten zijn heel tevreden met de nieuwe klant-centrale-aanpak van Ethias.

 

Happy Ethias, Happy Kalibre!

 

Getuigenis Ethias:

 

“Kalibre heeft onze kantoren een klantvriendelijk, zeer creatief en toch huiselijk en warm aanvoelend karakter gegeven. Een weerspiegeling van de persoonlijkheid van Pascale en Denys. Uit tevredenheidsstudies blijkt dat de Ethias klant deze boodschap op een positieve manier ervaart. Onze samenwerking verloopt al 5 jaar vlekkeloos, volledig transparant en flexibel, maar vooral ook in een aangename sfeer.”  Patrick Vanderstraeten, Facility Manager Sales & Customer Care Retail.

 

 

Credits: Foto’s: Thierry Lechanteur

Category

Projecten