Search:
European Banking Federation, Brussel - Kalibre
12108
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-12108,edgt-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson child-child-ver-1.0.0,hudson-ver-2.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,grid_1300,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

European Banking Federation, Brussel

European Banking Federation, Brussel

“Laten we de tuin naar binnen halen”

 

We hadden het genoegen om het nieuwe office concept te mogen ontwerpen voor European Banking Federation in Brussel. Dit nieuwe office concept voor EBF kreeg de titel “Laten we de tuin naar binnen halen”. We kregen deze inspiratie tijdens ons allereerste bezoek aan de EBF kantoren toen we zagen wat een prachtig uitzicht EBF heeft (was nogal verstopt) op de terrassen en tuinen. We wisten meteen dat we iets moesten doen met die natuurlijke rijkdom. De basisidee was om het centrum te openen met het uitzicht op het terras en om mensen te laten genieten van de binnentuinen. Andere ruimtes zijn dan weer gewijd aan concentratie, aan vergaderingen, om te ontspannen…  Elke ruimte kreeg zijn eigen thema en sfeer. Iedereen bij EBF is tevreden en gelukkig met hun nieuwe werkomgeving.

 

“Happy EBF, Happy Kalibre!”

 

Getuigenis European Banking Federation:

 

“Voor onze ambitieuze en noodzakelijke kantoorrenovatie nodigden we drie verschillende interieurarchitecten uit om ons hun ideeën te presenteren voor een nieuwe, open, moderne, maar toch ook warme en gezellige kantoorruimte voor EBF. De visie van Kalibre om de tuin en het terras naar binnen te halen door een pergola-effect te creëren in het midden van de kantoorruimte, gecombineerd met gedurfde, felgekleurde vloerbekleding en overal oranje en blauwe kleuraccenten om ons bedrijfslogo kracht bij te zetten, was erg gedurfd maar tegelijk ook ingenieus. Het was een groot plezier om met deze getalenteerde professionals te mogen samenwerken. Dank je wel Pascale en team om onze werkruimte te transformeren in een aangename, stimulerende en leuke omgeving.”  Het EBF team.

Category

Projecten