Search:
Ethias flagship agentschap, Brussel - Kalibre
12213
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-12213,edgt-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson child-child-ver-1.0.0,hudson-ver-2.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,grid_1300,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Ethias flagship agentschap, Brussel

Ethias flagship agentschap, Brussel

“Het Ethias flagship agentschap, een fusie van retail en kantoordesign”

 

Het Ethias Office Concept heeft nu zijn eigen flagship in Brussel centrum geopend ! De metamorfose die het gebouw kreeg is gigantisch. De grootste uitdaging was om het “Ethias Office Concept” te implementeren in een oude commerciële gallerij-ruimte met een bijzondere vorm. Het hele idee achter deze flagship, behalve het implementeren van het Ethias Office Concept, was om de klanten en de Ethias medewerkers een ‘delightful experience’ te bezorgen. Als interieur designers zijn wij natuurlijk meer dan blij om het Ethias Office Concept te kunnen implementeren met een speciale aandacht voor het welzijn van mensen. We hebben daarenboven een mooie prijs gewonnen met dit project… “winner Commerce Design Brussels”

 

Happy Ethias, Happy Kalibre!

 

Getuigenis Ethias:

 

“Kalibre heeft onze kantoren een klantvriendelijk, zeer creatief en toch huiselijk en warm aanvoelend karakter gegeven. Een weerspiegeling van de persoonlijkheid van Pascale en Denys. Uit tevredenheidsstudies blijkt dat de Ethias klant deze boodschap op een positieve manier ervaart. Onze samenwerking verloopt al 5 jaar vlekkeloos, volledig transparant en flexibel, maar vooral ook in een aangename sfeer.”  Patrick Vanderstraeten, Facility Manager Sales & Customer Care Retail.

 

Credits: Foto’s: Thierry Lechanteur.

Category

Projecten