Search:
Ethias, Antwerpen - Kalibre
12122
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-12122,edgt-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson child-child-ver-1.0.0,hudson-ver-2.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,grid_1300,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Ethias, Antwerpen

Ethias, Antwerpen

“Een flexibel office concept”

 

In de regio Antwerpen zijn recent 2 totaal verschillende panden ingericht met het “Ethias Office Concept”. In Antwerpen centrum integreerde we het concept in een casco ruimte op de gelijkvloers van een oud industrieel gebouw. In Merksem werd het concept geimplementeerd in een commercieel pand en bevindt zich naast enkele grote commerciële merken. Elk Ethias project is anders en is steeds een ware uitdaging die we dolgraag aangaan.

 

“Happy Ethias, happy Kalibre!”

 

Getuigenis Ethias:

 

“Kalibre heeft onze kantoren een klantvriendelijk, zeer creatief en toch huiselijk en warm aanvoelend karakter gegeven. Een weerspiegeling van de persoonlijkheid van Pascale en Denys. Uit tevredenheidsstudies blijkt dat de Ethias klant deze boodschap op een positieve manier ervaart. Onze samenwerking verloopt al 5 jaar vlekkeloos, volledig transparant en flexibel, maar vooral ook in een aangename sfeer.”  Patrick Vanderstraeten, Facility Manager Sales & Customer Care Retail.

 

Credits: Foto’s: Thierry Lechanteur

Category

Projecten